Politika

POSLJEDNJI TRZAJI Vlahušić se obračunao s članom vlastite stranke!

POSLJEDNJI TRZAJI Vlahušić se obračunao s članom vlastite stranke!

Nakon posljednje sjednice Gradskog vijeća aktualni, i uskoro bivši gradonačelnik Andro Vlahušić iskoristio je svoje ovlasti kako bi se razračunao sa članom – vlastite stranke. Naime, on je odlukom datiranom 29. prosinca iz Upravnog vijeća JU Lokrum smijenio HNS-ovog Matka Munitića, koji je donedavno bio i gradski vijećnik.

-Točno je, gradonačelnik me smijenio. Takva odluka me iznenadila i ne znam zašto je takva – rekao nam je kratko Munitić, a na naš upit je li mogući razlog njegovo prijateljstvo s Perom Vićanom, tek rekao kako ‘ne želi špekulirati’.

Munitić je svojedobno u razgovoru za DuList potvrdio kako je u dobrim odnosima s Perom Vićanom, te kako imaju i zajedničku političku prošlost, a Vlahušić je još i prije posljednje sjednice smijenio sve članove DDS-a iz svih upravnih tijela u njegovoj ovlasti.
Inače, upravo je Vićanov DDS odigrao ključnu ulogu u rušenju proračuna za 2015. godinu, a očito je kako mu Munitićeva ruka više nije potrebna. Podsjetimo, iako to nikada nije bilo potvrđeno upravo je Matko Munitić trebao biti protukandidat Andru Vlahušiću na unutarstranačkim izborima HNS-a.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist