Natrag
16.2.2019 00:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Posljednji dan Referendumskog ustanka

27.2.2013 @ 9:55 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Danas je posljednji dan akcije Odbora birača nazvane Referendumski ustanak.

Još samo danas može se potpisati za raspisivanje nacionalnog referendum o poništenju pretvorbe i privatizacije, zabrani rasprodaje imovine prostora i prirodnih resursa, članstvu Republike Hrvatske u Europskoj uniji i zabrani prometa, proizvodnje i prodaje GMO-a.

Svi koj žele podržati ovu akciju svoj potpis danas mogu dati na štandu preko puta Jugovog bazena u Gružu od 10 do 17 sati, na DOC-u u Lapadu od 9 do 18 sati te na Pilama od 13 do 19 sati.

– Sve građane koji su proteklih dana u svojim obiteljima, po susjedstvu i tvrtkama prikupljali potpise na liste pozivamo da ih tijekom dana dostave na štandove ili koordinatorima akcije.Točan broj potpisa prikupljenih u Dubrovniku i okolici objavit ćemo sutra, a najkasnije do kraja tjedna bit će poznat i ukupan broj birača koji su poduprli ovu akciju u Hrvatskoj – pišu iz Odbora birača.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana