Aktualno

POSLJEDICE POTRESA Korisnici diljem zemlje bez televizije i interneta

POSLJEDICE POTRESA Korisnici diljem zemlje bez televizije i interneta

Posljedice teškog potresa u Zagrebu osjećaju se i u ostatku države. Veliki dio korisnika ostao je bez usluga Interneta, televizije i fiksnog telefona.

Uznemirenim korisnicima Iskon usluga u Hrvatskoj obratili su se iz tvrtke objavom na službenoj Facebook stranici. Potres koji je jutros nešto iza 6 sati pogodio Zagreb, prouzrokovao je, naime, požar koji je na jednoj od lokacija Iskona izazvao štetu na opremi, stoga i na sustavima, donosi Slobodna Dalmacija.

Kao posljedica, diljem države njihovi korisnici imaju problema s uspostavom Internet veze, TV-a i fiksnog telefona. Ni poziv na broj za prijavu kvarova službe za korisnike privremeno nije u funkciji.

-Bok Iskonovci, zbog potresa u Zagrebu i zahvaćene centrale, dio korisnika trenutno ima poteškoća s pojedinim fiksnim uslugama. Nismo dostupni putem pozivnog centra zbog istih poteškoća. Trudimo se otkloniti kvar u što kraćem roku. Zahvaljujemo na razumijevanju. #ostanidoma – prva je poruka iz tvrtke, a uslijedilo je i službeno objašnjenje.

-Dragi Iskonovci, zbog požara uzrokovanog potresom na jednoj od lokacija s našom opremom i sustavima, te paralelnog nestanka struje, korisnici iz cijele Hrvatske i dalje osjećaju probleme u radu nekih svojih usluga, najčešće TV-a i fiksnog telefona. Naši su tehničari na lokaciji data centra, no čekamo uspostavu napajanja koje će stabilizirati rad usluga. Hvala vam na strpljenju i podršci, pokazali ste što znači biti #kaoiskonovac i imati razumijevanja za nastalu nesreću.

Ps. Nažalost, IM grupama i forumima ovih se dana širi mnogo lažnih dojava i vijesti, a posljednjih nekoliko sati je to lažna fotografija naše server sobe nakon požara. Molimo pratite naš Facebook za nove (točne) informacije – stoji u objavi.

Pročitajte još

Djelatnici Libertasa naučili hrvatski znakovni jezik

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist