Natrag
25.5.2018 22:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

POSLJEDICE NEVREMENA Desetak prometnih nesreća, jedna osoba hospitalizirana zbog prijeloma

11.1.2017 @ 13:44 Dulist Aktualno

Podijelite:

Nepovoljni vremenski uvjeti, točnije snijeg koji pada ove srijede na širem dubrovačkom području, prouzročili su brojne probleme u prometu, a bilo je i ozljeda.

Naime, prema informacijama iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, na dubrovačkom području zabilježeno je 10-ak prometnih nesreća u kojima su četiri osobe ozlijeđene. Stupanj njihovih ozljeda još uvijek nije poznat.

Kako nam je rekao ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, dr. Marijo Bekić, bolnica je u jutarnjim satima zaprimila i 12 pacijenata s raznim oblicima ozljeda koje su nastale kao posljedica nepovoljnih vremenskih uvjeta. No, samo je jedan osoba hospitalizirana i trenutno je na operaciji, a riječ je o prijelomu u području gležnja.

-Sve ozljede dogodile su se u ranim jutarnjim satima, do nekih 8.30 sati, a ozlijeđeni pacijenti svih su dobnih skupina, od 35 do 70 godina – rekao nam je Bekić.

Istaknuo je i kako zbog vremenskih uvjeta Bolnica nije imala poteškoća, osim što većina pacijenata nije došla na zakazane dijagnostičke i specijalističke preglede.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana