Natrag
17.2.2019 04:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Poslano čak 3.857 “zaboravljenih razglednica”!

2.12.2013 @ 9:44 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Akcija udruge Ljubitelja hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota „Zaboravljena razglednica“ uspješno je dovršena proteklog tjedna.

Kako nam javljaju iz udruge, ponosni su na konačni uspjeh akcije u kojoj su, zahvaljujući susretljivosti svih gradskih škola i pomoći sugrađanki i sugrađana, uspjeli na čak 3.587 adresa u Hrvatskoj poslati razglednice dubrovačkih osnovnoškolaca.
– Djeca su s oduševljenjem sudjelovala u akciji, uputili su tisuće prelijepih, šarenih poruka ljubavi svojim bližnjima, bakama, djedovima, rođacima i prijateljima – ističu iz udruge.

Na popisu donatora markica, objavljenom na službenim web stranicama udruge, našli su se naši brojni sugrađani, a u akciji su sudjelovale osnovne škole Orašac, Mokošica, Lapad, Ivan Gundulić, Marin Držić i Marin Getaldić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana