Natrag
19.2.2019 18:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pošaljite radove na foto salon

8.5.2012 @ 15:10 Dulist Kultura
2;2

Podijelite:

U organizaciji Fotokluba Marin Getaldić u rujnu 2012. održat će se međunarodna izložba fotografija „Dubrovnik International Photo Salon 2012“ (DIPS 2012), pod visokim pokroviteljstvom FIAP, PSA i HFS-a, međunarodne udruge za fotografske umjetnosti FIAP.

Fédération Internationale de l'Art Photographique krovna je organizacija koja okuplja nacionalne fotografske saveze iz cijelog svijeta, a pokrovitelji salona su i Udruge fotografa Amerike PSA (Photographic Society of America) te HFS Hrvatskog fotosaveza, nacionalnog strukovnog saveza fotografskih udruga.
Za ovu izložbu fotografi iz cijelog svijeta mogu do 1. srpnja poslati radove u četiri kategorije, najbolji radovi, po izboru prosudbenog povjerenstva koje čine međunarodni renomirani fotografski stručnjaci, izložiti će se u Palači Sponza u Dubrovniku u razdoblju od 17. rujna do 4. listopada 2012.

Pokroviteljstvo FIAP, PSA i HFS, kruna je dosadašnjeg rada Fotokluba Marin Getaldić te potvrda kvalitete djelovanja dubrovačkih fotoamatera budući je ovo prvo ovakvo pokroviteljstvo dodijeljeno nekoj izložbi u Hrvatskoj u 2012. Godišnje se u svijetu organizira oko stotinjak izložbi koje zadovoljavaju FIAP, PSA uvjete za dobivanje pokroviteljstva.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana