Kultura

Pošaljite radove na foto salon

Pošaljite radove na foto salon

U organizaciji Fotokluba Marin Getaldić u rujnu 2012. održat će se međunarodna izložba fotografija „Dubrovnik International Photo Salon 2012“ (DIPS 2012), pod visokim pokroviteljstvom FIAP, PSA i HFS-a, međunarodne udruge za fotografske umjetnosti FIAP.

Fédération Internationale de l'Art Photographique krovna je organizacija koja okuplja nacionalne fotografske saveze iz cijelog svijeta, a pokrovitelji salona su i Udruge fotografa Amerike PSA (Photographic Society of America) te HFS Hrvatskog fotosaveza, nacionalnog strukovnog saveza fotografskih udruga.
Za ovu izložbu fotografi iz cijelog svijeta mogu do 1. srpnja poslati radove u četiri kategorije, najbolji radovi, po izboru prosudbenog povjerenstva koje čine međunarodni renomirani fotografski stručnjaci, izložiti će se u Palači Sponza u Dubrovniku u razdoblju od 17. rujna do 4. listopada 2012.

Pokroviteljstvo FIAP, PSA i HFS, kruna je dosadašnjeg rada Fotokluba Marin Getaldić te potvrda kvalitete djelovanja dubrovačkih fotoamatera budući je ovo prvo ovakvo pokroviteljstvo dodijeljeno nekoj izložbi u Hrvatskoj u 2012. Godišnje se u svijetu organizira oko stotinjak izložbi koje zadovoljavaju FIAP, PSA uvjete za dobivanje pokroviteljstva.
 

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist

ORATORIJSKO REMEK DJELO Mozartov Requiem u Male braće

Dulist