Natrag
23.4.2019 20:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Portreti s Igara“ Iva Grbića izlažu se u Sponzi

19.8.2014 @ 21:41 Dulist Kultura
2;2

Podijelite:

Izložba crteža, grafika, slika i plakata „Portreti s Igara“ dubrovačkog slikara Iva Grbića svečano će biti otvorena u četvrtak 21. kolovoza u 21 sat u atriju palače Sponza.

Ostvarena u povodu 65. obljetnice Dubrovačkih ljetnih igara, izložba „Portreti s Igara“ umjetnika Iva Grbića prikazat će 134 portreta s Igara nastala u razdoblju od 1997. do 2003. godine, u autorovom, kako sam kaže, najplodnijem stvaralačkom razdoblju. I to je tek probrani dio od više stotina ostalih portreta koji nisu stali na ovu izložbu. Video prezentacija će prikazati te ostale portrete popraćene komentarima samog autora. O izložbi će govoriti autor predgovora u katalogu Ivan Viđen, a o samom umjetniku i njegovoj povezanosti s Igrama od samih početaka govorit će bivši ravnatelji Igara Ivica Prlender i Tomo Vlahutin. U programu otvorenja izložbe sudjelovat će djevojački zbor Amorete, Sebastijan Vukosavić, Folklorni ansambl Linđo i Nila Miličić Vukosavić.

Izložba će biti otvorena u četvrtak, 21. kolovoza u 21 sat u atriju palače Sponza, a moći će se razgledati sve do 15. rujna.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana