Natrag
15.2.2019 22:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Porezna uprava uvodi lutriju računa

2.1.2013 @ 22:05 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Šefica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec najavila je za HRT kako će Porezna uprava nagrađivati građane koji će prijavljivati porezne utajivače.

Naime, kako je Smiljanec objasnila, građani će moći putem SMS-a ili preko internetske stranice Porezne uprave prijaviti račune koji nisu poslani na fiskalizaciju. O kojem je iznosu riječ, nije precizirala, no otkrila je pravila druge nagradne igre.

Građane će u kampanji nagovarati da sakupljaju račune te kada ih sakupe najmanje 20 pošalju u Poreznu gdje će omotnice ući u bubanj. Prva nagrada je 20 tisuća kuna, druga 15, a treća deset tisuća kuna.

Fond za nagrade nije u pitanju s obzirom da država planira na fiskalizaciji uprihoditi milijardu kuna, a Smiljanec procijenjuje da će stvarni prihod biti puno veći.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana