Natrag
18.2.2019 01:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Porezna inspekcija ‘uletila’ i u Fuego

12.7.2013 @ 20:18 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Porezni inspektori odlučili su čini se pozatvarati ili kazniti 'pola Dubrovnika'.

Naime, nakon što je jutros izašao na vidjelo slučaj slastičarne na Stradunu, kako doznajemo inspekcije nije pošteđen ni Latino club Fuego na Pilama. Prema neslužbenim informacijama porezni inspektori su nedavno su u njemu pronašli zasada neutvrđene prekršaje, a pitanje penaliziranja jednog od dva noćna kluba u Gradu ostaje pod upitnikom. Hoće li ili na koliko Fuego morati zatvoriti vrata (usred sezone!!) ostaje za vidjeti nakon okončanja pravnog postupka.

Kažnjen Dix, pekara,Vertigo…

Kako doznajemo inspektori su zbog nepravilnosti ovih dana među ostalim zatvorili i caffe bar Dix, Vertigo u Župi dubrovačkoj, a 'pala' je i jedna pekara na Pločama, dok se za drugu na Vojnoviću čeka rješenje. Čini se kako porezne inspekcije u pravom smislu riječi na Dubrovniku treniraju strogoću, a ostaje nejasno kako nadležne službe misle da će ugostitelji uplaćivati u proračun ako oni i veliki broj ljudi koje zapošljavaju – ne rade. Na stranu to kakvu ovo poruku šalje turistima na krajnjem jugu Lijepe naše…

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana