Sport

Poraz u zadnjim minutama

Poraz u zadnjim minutama

U petom kolu 2. Hrvatske rukometne lige – Jug, rukometaši Dubrovnika su Gospinom polju upisali poraz od RK Kamičak iz Sinja rezultatom 29:28.

Prvo poluvrijeme gosti su bili bolji, te većinu vremena imali prednost i po dva pogotka razlike. Igrači Dalibora Mišića posložili su se u obrani i kvalitetnije ušli u nastavak. Pred kraj susreta Dubrovčani su došli do prednost 25:23, međutim pod čudnim okolnostima glavnih aktera susreta (Ivica Dominiković/Ivica Komšo) gosti su anulirali prednost domaćina. U 58. minuti susreta isključenje su dodijelili Vegaru koji je u ovom susretu postigao tri pogotka, a potom u posljednjoj sekundi dosudili sedmerac za goste iz Sinja. Gosti su preko Mustapića koji je pogodio sa sedam metara, nezasluženo odnijeli bodove iz Gospinog polja.

Rukometašima Dubrovnika ovo je četvrti poraz u pet odigranih kola dok su jednu pobjedu ostvarili u gostima protiv Knina. Najučinkovitiji u redovima Dubrovnika bili su Vlahić sa 9 te Penava i Bušlje sa 6 pogodaka. U idućem kolu 2. Hrvatske rukometne lige, RKHM Dubrovnik gostuje u Solinu protiv istoimenog domaćina.
 

RKHM Dubrovnik – RK Kamičak
28:29 (14:15)
 
SD Gospino polje. Gledatelja 150. Suci: Ivica Dominiković i Ivan Komšo (oba iz Metkovića).
RKHM Dubrovnik – Đikić, Sabolić, Vlahić 9, Avdić, Penava 6, Bušlje 6, Peručić 2, Dabelić, Čustović 2, Hajdarević, Vegar 3, Biško, Bebić, Radić, Grljević
RK Kamičak – P. Stupalo, Balov, Mustapić 13, Ivan Grubišić Ćabo 5, Boškin 5, Vučković, Šimleša 3, Pletikosić 3, Erceg, Miloš, Ćuk, Gašpar, A. Stupalo.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist