Sport

PORAZ U KUPU HRVATSKE Square se vratio nakon 3:0, a na kraju presudili penali!

PORAZ U KUPU HRVATSKE Square se vratio nakon 3:0, a na kraju presudili penali!

U utakmici osmine finala Kupa Hrvatske MNK Square poražen je od Crnice u Šibeniku rezultatom 5:4 i to nakon izvođenja penala.

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka uz dominaciju Squarea. U nastavku domaćin do 29. minute ima visokih 3:0, međutim u vrlo kratkom roku, povratnik nakon operacije koljena, Ante Daničić smanjuje na 3:1!

U 32. minuti Marko Kuraja postiže pogodak za 3:2, a tri minute prije kraja susreta pogađa i za rezultatski egal 3:3! U ruletu penala više uspjeha imali su igrači Crnice. Jedini precizan u izvođenju penala bio je kapetan Cvjetković dok su neprecizni bili Daničić, Keko i Pele.

– Poraz na penale je uvijek najbolniji poraz. Puno prilika nismo iskoristili.. Kad smo rezultatski potonuli vraćali smo se iz minusa, ali kasnije od četiri penala ne postignemo tri i onda se jednostavno ne može proći dalje – jasan i kratak je bio trener Antun Bačić.

Za Square su protiv Crnice igrali Turuk i Primić (vratari), Kuraja (2), Cvjetković, Daničić (1), Gašpar, Hrkać, Pele, Keko, Konsuo, Nebergoj i Džanković.

Izvor: MNK Square

Foto: Ilustracija DuList

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist