Natrag
23.2.2019 14:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Popravlja se Eko park Ombla

26.7.2012 @ 1:15 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Lijepa vijest! Popravlja nam se „Eko-park Ombla“! – javlja nam predsjednica eko-udruge Zeleni forum Jadranka Šimunović.

– Ovih dana smo svi jako sretni. Ne samo naši ekoaktivisti Eko-Omblići i Zeleno Sunce nego sva djeca i mladi Mokošice, jer nam se ovih dana popravlja Eko-park Ombla u Mokošici, jedno od najomiljenih mjesta druženja i igre u Mokošici – kaže Šimunović, podsjećajući kako je prošle zime i proljeća Eko park čad sedam puta bio demoliran.

– Pismeno smo zamolili Grad Dubrovnik, priloživši i troškovnik, da nam pomogne u obnovi drvenih eksponata Eko-parka. Cjelokupni popravak drvenih eksponata koštat će 25 500 kuna, s tim što je 22 500 kuna financirao Grad Dubrovnik, a razlika od 3 000 kuna će donirati izvođač radova, tvrtka Drvointerijeri, na radost sve naše djece i mladih Mokošice – ističe Šimunović.

Po obavijesti iz Grada Dubrovnika, uskoro će u Eko parku Ombla biti postavljene video kamere te će se dobro osvijetliti, kako ne bi bilo i dalje uništavanja vrijednih drvenih eksponata Eko parka, ističe Šimunović, ujedno zahvalivši svima koji su pomogli da se poprave uništeni eksponati.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana