Aktualno

PONUDA OD 1,8 MILIJUNA Marićevo ministarstvo prodalo stan na Pločama

Ministarstvo državne imovine objavilo je rezultate Javnog poziva za kupnju stanova u vlasništvu Republike Hrvatske koji je zaključen 17. travnja.

U sklopu ovog natječaja u ponudi je bio i stan na Pločama procijenjene vrijednosti 1,65 milijuna kuna, za koji je pristigla jedna ponuda. Riječ je o stanu u potkrovlju u Ulici Frana Supila kbr. 29, površine 76,41 metara četvornih, čija je početna cijena 1,65 milijuna kuna, a jamčevina iznosi 82 tisuće i 500 kuna. Ponuđena cijena za kupnju te, ujedno najviše procijenjene nekretnine na natječaju, iznosi 1,861 milijun kuna.

Inače, putem natječaja prikupljale su se ponude za kupnju 19 nekretnina ukupne procijenjene vrijednosti 4.497.500 kuna. Prihvaćene su ponude za kupnju 13 stanova, ukupno procijenjenih na 3.752.400 kuna. Vrijednost prihvaćenih ponuda pak iznosi 4.310.074 kune. Najviše ponuda, njih četrnaest, pristiglo je za kupnju stana u Osijeku, ukupne površine 36,18 metara četvornih. Ta je nekretnina izvorno procijenjena na 145 tisuća kuna, a najviša ponuđena cijena iznosi 190 tisuća kuna.

Pet je ponuda pristiglo za kupnju stana u Zagrebu, površine 34,12 metara četvornih, čija je vrijednost procijenjena na 345 tisuća kuna. Dvije su ponude pristigle za kupnju stana u Zagrebu, površine gotovo 40 metara četvornih, čija vrijednost izvorno iznosi 371 tisuću kuna. Prispjela i je i jedna ponuda za kupnju stana u Makarskoj, površine 32,23 metra četvorna. Ta je nekretnina izvorno procijenjena na 380 tisuća kuna, ističu iz Ministarstva državne imovine.

Foto: Screenshot/Google maps

Pročitajte još

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

MARE I LEONA U ĐIRU ‘Ne bismo Orsan mijenjali ni za što, ali izluđuje nas parking i skupa butiga’

Dulist

LIJEČNICE MARIJA I KATARINA DORŠNER Uvijek smo se pratile u stopu. Sestra je osoba na koju možeš u svemu računati

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija