Sport

Ponton izbacio Brkate slonove

Ponton izbacio Brkate slonove

Senzacionalno, a ujedno i najveće iznenađenje sezone u posljednjem danu šesnaestine finala Turnira na malih barica 'Montovjerna 2013.'!

Nakon ispadanja prošlogodišnjeg prvaka (Fast food Gavun), potom doprvaka (Konoba Bonaca Sustjepan), mali Wembley je napustio još jedan favorit. U prvoj utakmici posljednjeg dana šesnaestine finala, momčad Brkati slonovi koju predvodi Dario Marinović poražena je od momčadi Ponton sa nevjerojatnih 4:2! Apsolutni autsajder, momčad Ponton, ovom pobjedom ujedno je ispisala povijest nastupa na malom Wembleyu.

Uz prolazak skupine ovogodišnji plasman među 16 najboljih daleko je najveći rezultat za momčad koju je u ovom susretu sa dva nevjerojatna pogotka predvodio Neno Beran. Nakon najveće senzacije na turniru, u drugoj utakmici četvrtog dana šesnaestine finala Sveta Marija je uvjerljivo svladala momčad Nema predaje sa visokih 7:1. Antun Tun i Tutti frutti su identičnim rezultatom (2:1), osigurali prolazak među 16 najboljiih momčadi najvećeg turnira u Županiji!

U prvom danu osmine finala daleko najjači dvoboj večeri je susret C. b. Olloe i momčadi Suhy travel (21.30). Prvu utakmicu osmine finala otvoriti će Klub Fontana i Maritimo, a nakon njih na popularni teren mali Wembley će 'judaši' Ura Nage kontra momčadi Gwantyerra sport. Prvi dan osmine finala zaključiti će dvoboj ljutitiH rivala iz Cavtata i Lapada, odnosno susret momčadi Samba i XY!

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist