Grad

POMOZITE SAMOHRANOJ MAMI IZ DUBROVNIKA Njena tromjesečna beba je u bolnici i treba je više nego ikad!

Zahvaljujući dobrim ljudima u ponedjeljak je preko Facebook stranice pokrenuta akcija za pomoć samohranoj majci iz Dubrovnika, čija je beba u nedjelju navečer nakon što je prestala disati, iz bolnice u Dubrovniku hitno prevezena u Kliniku na splitskim Firulama.

– Tromjesečna beba iz nepoznatog je razloga ostala bez kisika i počela se gušiti, a oživljena je nakon desetak minuta na Medarevu, nakon čega je helikopterom prebačena za Split. Posljedice se još ne znaju, ali situacija nije dobra – navodi se u kratkom tekstu u kojemu se naše sugrađane i sve ljude dobrog srca moli za pomoć. U nastavku stoji da mlada majka putuje za Split kako bi bila sa svojom djetetom, a s obzirom da nema drugih primanja osim porodiljnog, dobrodošla je svaka pomoć. Ekipa Dulista također Vas poziva da u ovo predblagdansko vrijeme, pomognete ovoj mladoj samohranoj majci koju njezina beba treba više neko ikad. Broj računa na koji možete uplatiti svoje priloge:

HR7124070003262308983
Vesna Pesut Brkovic
Andrije Hebranga 106a
Dubrovnik

 

Pročitajte još

PROSVJED PROTIV 5G MREŽE ‘Naši građani nisu pokusni kunići’

Dulist.hr

Završena izgradnja skalina kod POS-a I u Mokošici

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija