Grad

POMOZITE SAMOHRANOJ MAMI IZ DUBROVNIKA Njena tromjesečna beba je u bolnici i treba je više nego ikad!

Zahvaljujući dobrim ljudima u ponedjeljak je preko Facebook stranice pokrenuta akcija za pomoć samohranoj majci iz Dubrovnika, čija je beba u nedjelju navečer nakon što je prestala disati, iz bolnice u Dubrovniku hitno prevezena u Kliniku na splitskim Firulama.

– Tromjesečna beba iz nepoznatog je razloga ostala bez kisika i počela se gušiti, a oživljena je nakon desetak minuta na Medarevu, nakon čega je helikopterom prebačena za Split. Posljedice se još ne znaju, ali situacija nije dobra – navodi se u kratkom tekstu u kojemu se naše sugrađane i sve ljude dobrog srca moli za pomoć. U nastavku stoji da mlada majka putuje za Split kako bi bila sa svojom djetetom, a s obzirom da nema drugih primanja osim porodiljnog, dobrodošla je svaka pomoć. Ekipa Dulista također Vas poziva da u ovo predblagdansko vrijeme, pomognete ovoj mladoj samohranoj majci koju njezina beba treba više neko ikad. Broj računa na koji možete uplatiti svoje priloge:

HR7124070003262308983
Vesna Pesut Brkovic
Andrije Hebranga 106a
Dubrovnik

 

Pročitajte još

Škola je izgrađena, a stanovnici Čokolina se pitaju: ‘Što je s cestom?’

Maria Prkut

90. ROĐENDAN MILKE PODRUG KOKOTOVIĆ ‘Reći jednostavno ‘Hvala’ ne zvuči dovoljno za sve ono što ste donijeli Dubrovniku’

Dulist

Tepšić predstavila projekt Respect the City na 10. Međunarodnoj virtualnoj konferenciji ICOT 2020.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija