Zanimljivosti

Pomozite liječenje Damira Đurića

Pomozite liječenje Damira Đurića

Plivački klub Jug pokrenuo je preko Facebooka akciju za pomoć njihovom članu Damiru Đuriću kojemu je potrebno dugo i skupo liječenje i rehabilitacija nakon teških ozljeda koje je pretrpio u prometnoj nesreći kraj Zatona.

Za sve tvrtke i pojedince koji su u mogućnosti financijski pomoći njegov oporavak, donosimo natpis s Jugovih Facebook stranica u cijelosti i žiro račun na koji možete uplatiti sredstva:
„Damir Đurić, petnaestogodišnji učenik srednje Turističke i ugostiteljske škole i dugogodišnji plivač plivačkog kluba Jug, doživio je prometnu nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Zahvaljujući mladosti i izdržljivosti sportaša, Damir je preživio, ali nažalost, za sada, bez mogućnosti pokretanja ruku i nogu. Pred njim i njegovoj obitelji je dug put do potpunog ozdravljenja, od operativnih zahvata u Švicarskoj do rehabilitacijskih tretmana u adekvatnim centrima. Nažalost, taj put nije samo dug, on je i skup toliko da obitelj to neće moći sama podnijeti. Zato molimo sve ljude dobre volje, tvrtke i institucije, da svojim novčanim prilozima pomognu Damiru da ponovo stane na svoje noge i da se pritom pridrži svojim rukama.“

Za pomoć Damiru otvoren je žiro račun kod OTP banke, a broj je: 2407000-3104108527.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist