Aktualno

POMOZIMO GOSPARU STIJEPU! Humanitarni uspon na Sniježnicu

POMOZIMO GOSPARU STIJEPU! Humanitarni uspon na Sniježnicu

Tradicionalni uspon na Sniježnicu povodom Međunarodnog dana žena ove godine ima i humanitarni karakter. Naime, skupljat će se donacije za našega sugrađanina, gospara Stijepa Sutića.

Kada upoznate i porazgovarate sa gosparom Stijepom, shvatite (ako već do tad niste) da je doista sve moguće. Jer ono što je nama ritual svakodnevnice poput vezivanje cipele, pranja suđa, spremanja hrane i dnevne higijene, za gospara Stijepa je težak izazov jer je 100 postotni invalid. Poslijednje 24 godine je vezan za invalidska kolica. Kolica koja mu omogućuju obavljanje svakodnevnih aktivnosti pa tako nije rijetko da gospara sretnete negdje na magistrali kako sa svojim kolicima oprezno i strpljivo napreduje. Kretanje ga drži na životu, usprkos invaliditetu, kretanje je njegov način života.

Gospar Stijepo je ostao bez svojih starih kolica koja se ne mogu popraviti, a bez kolica on će ostati prikovan za postelju i ograničen na četiri zida svoga stana. Pozivaju se svi dobri ljudi da pomognu prikupiti dovoljno sredstava za nabavku novih kolica, a ovom prilikom organizatori apeliraju na sve koji su u mogućnosti da donacijom pomognu gosparu Stijepu.

STIJEPO SUTIĆ

IBAN: HR3823400093111638295

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist