Natrag
22.2.2019 11:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pomorci u obilasku Carnival Legenda

26.5.2013 @ 20:42 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Učenici trećih razreda Pomorsko-tehničke škole iz Dubrovnika posjetili su brod Carnival Legend. Učenici brodostrojarskog smjera u pratnji prof. Mata Bilića naglasak su imali na obilazak strojarnice i brodskih postrojenja, dok su nautičari uz pratnju prof.Antonia Koštra i prof. Antonia Lučića obilazili komandni most.

Tamo su se upoznali sa svim postupcima i pravilima prilikom plovidbe i prilikom raznih manevara, te prisustvovali pokaznoj vježbi spašavanja na moru. Također su obišli i sve zabavne, kulturne i sportske sadržaje koji su na raspolaganju putnicima na brodu.

– Posebna zahvala ide našim sugrađanima, oficirima  koji plove na brodu, Antunu Kovačiću bez kojeg ne bi mogli realizirati ovaj posjet i Mariju Pavlini, koji su bili sa učenicima i profesorima cijelo vrijeme tijekom posjete brodu – ističu mladi pomorci.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana