Sport

Pomlađeni Jug očekivano slavio u Šibeniku

Jug - Eger

Jug je očekivano uvjerljivo slavio na gostovanju kod Šibenika u utakmici 12. kola Triglav Jadranske lige. Đuhove trupe upisale su pobjedu 18:4 (5:0, 3:1, 6:2, 4:1).

Momčad Veselina Đuha je na Crnici nastupila u pomlađenom sastavu: Mirko Nižić, Marko Ivanković (1), Marko Bautović (1), Nino Blažević, Josip Šutalo (2), Hrvoje Benić (3), Pavo Marković (3), Antun Goreta, Ante Visković (3), Loren Fatović (2), Jure Marelja, Marko Macan (3), Marko Bijač i Pavo Zonić.

– Dobro smo otvorili utakmicu i do kraja zadržali koncentraciju. U bazen smo uskočili gotovo iz autobusa, to nas nije omelo da odigramo vrlo dobro. Posebno sam zadovoljan igrom mlađe garde, koji su u potpunosti opravdali povjerenje trenera. Kapetan? A prvi puta da je jedan Mljećanin kapetan Juga i naravno da mi je čast i da sam jako ponosan. Sad ćemo se malo odmorit i odmah krenuti u pripreme za Budvu i PRO Recca – kazao je po završetku utakmice za jug.hr Pavo Marković.

Igrači Juga su za vrijeme utakmice čuli vijest o smjeni trenera PRO Recca. Tempestinija je zamijenio Pino Porzio, koji se uoči gostovanja u Dubrovniku vraća na klupu talijanskog prvaka.

– Bijač mi je rekao na klupi. Mi ćemo na svaki njihov potez odgovorit u bazenu, a naša publika će prepoznati jugaški pristup na svakom koraku. Prvo ih pozivamo na koncert SILENTE-a i utakmicu s Budvom u subotu, a onda ćemo zajedničkim snagama tražiti pobjedu protiv PRO Recca – riječi su kapetana Markovića.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist