Natrag
22.3.2019 14:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

POMAMA ZA KARTAMA Organizatori Konovizije: ‘Ne kupujte krivotvorene ulaznice!’

24.2.2018 @ 15:06 Dulist dulist IN

Podijelite:

Idući vikend održava se nova manifestacija Konovizija, a prema svim dosadašnjim informacijama zavladala je ogromna zainteresiranost što je rezultiralo i pojavom krivotvorenih ulaznica.

‘S obzirom da je do nas došla obavijest da se prodaju krivotvorene ulaznice, o čemu smo obavjestili policiju, dužni smo vas upozoriti na važne stvari – poručili su organizatori na svojoj službenoj Facebook stranici i naglasili kako je ‘prodaja ulaznica završila u ponedjeljak i cijena karte je bila 30 kuna’ te kako nikakve dodatne prodaje karata nije bilo, niti će biti.

– Ne nasjedajte na priče o tome da je karta kupljena legalno i da ta osoba ne može doći pa je zato prodaje – po 50 kuna, niti da je pušten u prodaju dodatan set ulaznice. Molimo da takve slučajeve prijavite nama ili policiji – istaknuli su te dodali:

– Iako vam karta izgleda identično, postoji način na koji ćemo vrlo jednostavno otkriti krivotovorenu ulaznicu. Onaj tko dođe s krivotvorenom ulaznicom bit će samo ‘proslijeđen’ policiji koja će biti također prisutna na ulazu. Dakle, vi također snosite posljedice, (a pogotovo ako ste bili svijesni da kupujete krivotvorenu ulaznicu). Mi ne odgovaramo za karte koje nisu legalne. Molimo Vas da nas, ukoliko ste kartu kupili nakon ponedjeljka, kontaktirate kako bi spriječili neugodnosti za vas na ulazu u petak – zaključili su.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana