Natrag
21.6.2018 14:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Položeni vijenci u spomen na poginule Imoćane

2.7.2012 @ 14:34 Ana Prohaska Aktualno
2;2

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić i suradnici položili su vijenac i zapalili svijeću povodom 20. obljetnice oslobađanja Golubovog kamena, u spomen na Imoćane poginule u Domovinskom ratu na širem dubrovačkom području.

Ujedno obilježivši i 15. obljetnicu njegova podizanja, svijeće su kod spomen obilježja u Trstenome zapalili i vijence položili i predstavnici udruga roditelja poginulih branitelja iz Imotskog i Dubrovnika,  3. Imotske bojne – Imotskih sokolova,  Hvidre Imotski i 115. brigade Imotski, zatim predstavnici UDVDR-a „Imotska krajina“, Hvidre Dubrovnik, Udruge udovica Domovinskog rata Dubrovnik, Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran kao i predstavnici Grada Dubrovnika, Grada Imotskog te općina Podbablje, Proložac, Lovreć, Cista Provo, Zmijavci, Runovići, Zagvozd, Atletskog kluba Imotski i Zavičajnog kluba Imoćana u Dubrovniku.
 
Misu zadušnicu, održanu u mjesnoj crkvi sv. Vida, predvodio je don Stanko Lasić.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana