Natrag
22.4.2019 08:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Položen vijenac povodom Tjedna Civilne zaštite

10.3.2014 @ 19:35 Dulist Grad

Podijelite:

Zamjenica župana Marija Vučković s predstavnicima Civilne zaštite Dubrovačko – neretvanske županije položila je povodom Tjedna Civilne zaštite vijenac na gradskom groblju Boninovo.
Program Tjedna Civilne zaštite uključuje obilazak dvaju osnovnih škola na području Općine Župa dubrovačka i Općine Konavle, zajedničku sjednicu užeg sastava stožera i zapovjedništva, nogometne utakmice pripadnika i pripadnica civilne zaštite. Posljednjeg dana programa u subotu 15. ožujka održat će se vježba spašavanja iz ruševina uz demonstaciju opreme civilne zaštite te znanstveni skup na temu zaštite od potresa na Sveučilištu u Dubrovniku.

Također će se održati i postrojavanje pripadnika Civilne zaštite, specijlističke postrojbe DNŽ, gradova i općina s područja Županije koje imaju ustrojenu civilnu zaštitu.
Inače Civilna zaštita DNŽ čija je zapovjednica zamjenica župana M. Vučković, ima 99 pripadnika koji su raspoređeni u četiri postrojbe; za logistiku, za spašavanje u vodi, za spašavanje iz ruševina i RKBN zaštita.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana