Aktualno

Poljsko-američki agenti u Dubrovniku

Američko udruženje poljskih putničkih agencija (SPATA) u Orašcu do 25. ovog mjeseca održava svoju 54. konvenciju.

U okviru njihovog boravka u Hrvatskoj održat će se i dvije poslovne radionice 'Buy Croatia', u organizaciji Hrvatske turističke zajednice te TZ-a Županije i Grada. Prva se održava u Dubrovniku ove srijede 19. rujna.

Naime, kako javljaju iz TZ-a Grada Dubrovnika poljsko – američki putnički agenti, koji u Dubrovniku borave 19. i 20. rujna, imat će se prigode upoznati s turističkom ponudom grada i okolice, kao i sudjelovati na poslovnoj radionici "Buy Croatia" na kojoj je iz naše regije prijavljeno osamnaest poslovnih subjekata.

Nakon radionice u restoranu Klarisa organizira se „Večera dobrodošlice“, uz prigodni program i nastup Ane Rucner. Putem radionice "Buy Croatia" održavanje konvencije udruženja poljsko američkih agenata SPATA iskorišteno je za uspostavljanje kontakata između hrvatskih i američko – poljskih turističkih gospodarskih subjekata s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u programima stranih partnera sa tržišta SAD-a.

– Možemo napomenuti da je mnogoljudno tržište SAD-a vrlo važno za grad Dubrovnik jer su gosti s tog tržišta na sedmom mjestu po broju dolazaka i noćenja od početka 2012. godine. Ukupno je od početka godine u Dubrovniku boravilo 27 684 turista koji su ostvarili 84 908 noćenja, što čini pet posto udjela u ukupnim ostvarenjima – navodi se u priopćenju gradske TZ.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist