Natrag
23.2.2019 14:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Poliklinika Glavić proglašena Referentnim centrom robotske rehabilitacije EMEA regije

7.12.2018 @ 13:34 Dulist Aktualno

Podijelite:

Teško je riječima opisati osjećaje kada vas najveća svjetska firma robotske rehabilitacije Hocoma proglasi svojim Referentnim centrom za EMEA regiju – napisao je dr. Joško Glavić na Facebooku povodom proglašenja njegove Poliklinike Glavić Referentnim centrom robotske rehabilitacije za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike s Ruskom federacijom i Indijom.

-Postati Referentni centar na području cijele Europe, Bliskog istoka i Afrike s pridruženom cijelom Ruskom federacijom i Indijom, odnosno biti Referentni centar na području koje pokriva 136 zemalja svijeta i u kojima živi oko 4 milijarde stanovništva za svaku zdravstvenu ustanovu na svijetu je najveće priznanje stručnosti i doprinosu razvoja svjetske medicine. Ponosni smo što smo ovim imenovanjem i hrvatsku medicinu ispisali zlatnim slovima na svjetskoj sceni – navodi dr. Glavić i nastavlja:

-Siguran sam da ćemo opravdati čast i obvezu koja se stavila pred nas te da ćemo još snažnije nastaviti razvijati neurorehabilitaciju robotikom na korist svih, a ponajviše naših pacijenata. Ovoga uspjeha ne bi bilo da nije bilo velike žrtve svih naših sadašnjih i bivših zaposlenika. Ipak, posebnu zahvalnost dugujemo članovima naših obitelji koji su nas nesebično podržavali te se često odricali svoga vremena za uspjeh ove misije. Svi ste vi ugradili dio sebe u ovaj povijesni uspjeh za sve nas i zato vam od srca HVALA! – ponosno ističe dr. Joško Glavić.

Foto: Facebook/Poliklinika Glavić

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana