Aktualno

Poliklinika Glavić proglašena Referentnim centrom robotske rehabilitacije EMEA regije

Poliklinika Glavić proglašena Referentnim centrom robotske rehabilitacije EMEA regije

Teško je riječima opisati osjećaje kada vas najveća svjetska firma robotske rehabilitacije Hocoma proglasi svojim Referentnim centrom za EMEA regiju – napisao je dr. Joško Glavić na Facebooku povodom proglašenja njegove Poliklinike Glavić Referentnim centrom robotske rehabilitacije za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike s Ruskom federacijom i Indijom.

-Postati Referentni centar na području cijele Europe, Bliskog istoka i Afrike s pridruženom cijelom Ruskom federacijom i Indijom, odnosno biti Referentni centar na području koje pokriva 136 zemalja svijeta i u kojima živi oko 4 milijarde stanovništva za svaku zdravstvenu ustanovu na svijetu je najveće priznanje stručnosti i doprinosu razvoja svjetske medicine. Ponosni smo što smo ovim imenovanjem i hrvatsku medicinu ispisali zlatnim slovima na svjetskoj sceni – navodi dr. Glavić i nastavlja:

-Siguran sam da ćemo opravdati čast i obvezu koja se stavila pred nas te da ćemo još snažnije nastaviti razvijati neurorehabilitaciju robotikom na korist svih, a ponajviše naših pacijenata. Ovoga uspjeha ne bi bilo da nije bilo velike žrtve svih naših sadašnjih i bivših zaposlenika. Ipak, posebnu zahvalnost dugujemo članovima naših obitelji koji su nas nesebično podržavali te se često odricali svoga vremena za uspjeh ove misije. Svi ste vi ugradili dio sebe u ovaj povijesni uspjeh za sve nas i zato vam od srca HVALA! – ponosno ističe dr. Joško Glavić.

Foto: Facebook/Poliklinika Glavić

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist