Aktualno

POLIKLINIKA GLAVIĆ Europska unija sufinancirat će neurorehabilitaciju robotikom!

POLIKLINIKA GLAVIĆ Europska unija sufinancirat će neurorehabilitaciju robotikom!

Sjajna vijest stiže iz dubrovačke Poliklinike Glavić!

Naime, Republika Hrvatska i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta prepoznali su važnost i uspjeh neurorehabilitacije robotikom te kroz Europski fond za regionalni razvoj odobrili sufinanciranje projekta Poliklinike Glavić Dubrovnik ‘Robotikom do samostalnog hoda i smanjenja stope invalidnosti’, u kojem je kupljen najsofisticiraniji uređaj za neurorehabilitaciju nogu ‘Lokomat’.

-Potaknuti hrabrošću i snagom naših pacijenata koji su se upravo zahvaljujući najučinkovitijoj rehabilitaciji na robotskom uređaju ‘Lokomat’, vratili samostalnom životu te stali na vlastite noge i osjetili ljepotu samostalnih koraka, trudili smo se u višegodišnjoj borbi s administracijom te osiguravanjem što boljeg i kvalitetnijeg liječenja u našem Gradu i Domovini. Realizacijom i sufinanciranjem ovog projekta Poliklinika Glavić je još jednom pomaknula granice rada i poslovanja u medicini te uz pomoć Europske unije i europskih fondova pozicionirala hrvatsku neurorehabilitaciju kao nezaobilaznu svjetsku destinaciju uz bok s najvećim i najcjenjenijim državama i klinikama čime je Hrvatskoj omogućila najveći svjetski standard liječenja – istakli su iz Poliklinike Glavić.

-Kao i do sada, Poliklinika Glavić ovaj uspjeh neće zadržati samo za sebe već će objavom u narednim danima, na sebi svojstven način, nastaviti pomagati te ovaj uspjeh podijeliti s najpotrebitijim pacijentima iz zemalja članica Europske unije, ali i iz zemalja koje će to tek postati. Hvala svim odgovornim institucijama, konzultantima te svima koji su nam svojim savjetima pomogli u realizaciji ovog projekta, no ponajviše hvala požrtvovnom radu naših zaposlenika te trudu naših pacijenata koji su nam bili glavna pokretačka snaga u pisanju, apliciranju i provedbi ovog projekta. Kroz ovaj projekt će dio vas i vašeg truda ostati zauvijek ‘zapisan’ u sigurnijem koraku osoba kojeg ste im omogućili svojim angažmanom – poručili su iz Poliklinike Glavić.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist