Crna kronika

POLICIJA UTVRDILA Muškarac u bijelom kombiju u Župi nije pokušao oteti dijete

POLICIJA UTVRDILA Muškarac u bijelom kombiju u Župi nije pokušao oteti dijete

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila kako 42-muškarac, koji je u bijelom kombiju dubrovačkih registracija u nedjelju 11. ožujka u Župi dubrovačkoj zaustavio ispred dječaka i pozvao ga u svoj kombi, nije pokušao oteti dijete, već se radilo o komunikaciji čiji je isključivi cilj bio pomoć djetetu da se brže doveze do mjesta stanovanja.

Podsjetimo, prijavu policiji podnijela je djetetova majka, koja je događaj ispričala i na Facebook grupi ‘Mame iz Dubrovnika’. U opisu događaja istakla je kako je bijeli kombi imao zatamljena stakla, a muškarac kaupljaču na glavi i tamne naočale.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske istaču da u konkretnom slučaju kod 42-godišnjaka nije postojala namjera činjenja protupravnih radnji. Ističu da se na području te Policijske uprave, ali i cijele Republike Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece.

-U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti ovim putem apeliramo na roditelje da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu njihove djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu, a u slučaju potrebe zatražiti i pomoć medija – stoji u priopćenju PUDN.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist