Crna kronika

POLICIJA U AKCIJI ‘Duge cijevi’ češljaju Mokošicu zbog sinoćnje pucnjave na taksista

POLICIJA U AKCIJI 'Duge cijevi' češljaju Mokošicu zbog sinoćnje pucnjave na taksista

Kako javljaju sugrađani, ‘duge cijevi’, tj. naoružani policijski službenici, kontroliraju ulaz-izlaz u Novu Mokošicu te zaustavljaju automobile i autobuse. Policijska službenica za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup potvrdila je za DuList da su policijski službenici prisutni u Novoj Mokošici te kako provode kontrolu.

-Za sada ne možemo otkrivati detalje. Riječ je o mjerama koje policija poduzima u okviru ovog vrlo opsežnog kriminalističkog istraživanja sinoćnje pucnjave – istaknula je Biskup.

Podsjetimo, u pucnjavi iz vatrenog oružja, koja se 45 minuta iza ponoći 18. srpnja dogodila na Pločama ranjen je 28-godišnjak. Kako navode iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji, a kako DuList neslužbeno doznaje, riječ je o M.B. (1996.) iz Nove Mokošice.

Ranjeni 28-godišnjak je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Prema riječima ravnatelja Opće bolnice Dubrovnik dr. Marija Bekića, 28-godišnjak je stabilno i izvan životne opasnosti. Propucan je u obje noge, odnosno zadobio je ustrijelnu ranu natkoljenice i prostrijelnu ranu potkoljenice. Operativno je zbrinut i smješten na Ortopedsko-traumatološkom odjelu.

Foto: Facebook/Radarska kontrola

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist