Natrag
22.2.2019 07:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Policija pronašla pakete marihuane na moru

9.4.2013 @ 9:59 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Policija je pojačala nadzor na mori i kopnu te je u posljednji mjesec dana zaplijenila veće količine droge uz obalu Lastova, Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.

 U akvatoriju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na više različitih lokacija u moru pronađena je u zadnjih mjesec dana veća količina paketa sa sadržajem materije nalik na drogu marihuanu.
 
Paketi su u šest navrata pronađeni od građana i od pomorske policije u moru uz obalu  Lastova , Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda.
 
Nakon prvog pronalaska pomorska policija je intenzivirala obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i spriječavanja moguće zlouporabe.
 
– Pozivamo građane da u slučaju uočavanja sumnjivih paketa o tome odmah obavijeste policiju na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju – kazala je glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.
 
Policija je o svemu obavijestila nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku te poduzima sve potrebne aktivnosti  u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeno.
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana