Natrag
21.2.2019 19:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Policija istražuje silovanje u Revelinu!

7.9.2012 @ 21:19 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

U Culture Clubu Revelin u petak u ranim jutarnjim satima dogodilo se silovanje!

Uspjeli smo doznati od očevidaca kako se silovanje odvijalo u jednom od zahoda u tvrđavi Revelin, a slučaj je prijavljen policiji, koja provodi kriminalističko istraživanje.

U jutarnjim satima petka posjetitelji su mogli svjedočiti brojnim uniformiranim osobama koje su intervenirale na licu mjesta, a doznali smo i to kako je tijekom petka popodne policija privela jednog mladića na ispitivanje. 

Prema riječima Marije Gjenero, glasnogovornice PU dubrovačko-neretvanske, dovršena je kriminalistička istraga nad 27-godišnjakom koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo silovanja na štetu 31-godišnjakinje iz Kanade. Sumnjiči ga se da je kazneno djelo silovanja počinio 7. rujna u ranim jutarnjim satima unutar jednog objekta u Dubrovniku.

Nakon dovršenog kriminalističkog ispitivanja 27-godišnjak je u pritvoru je te će u zakonskom roku biti upućen DORH-u na ispitivanje. Naime, o ovom slučaju upoznato je Državno odvjetništvo u Dubrovniku koje u koordinaciji s policijom poduzimaju sve aktivnosti oko utvrđivanja detalja.

Ono što su nam ispričali očevici iz Revelina, mladić i djevojka su se tijekom večeri zabavljali i plesali u klubu Revelin, a oboje su bili u vidno alkoholiziranom stanju. Što se točno dogodilo nakon odlaska s podija istražuje policija.  

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana