Aktualno

Polaganjem vijenaca odana počast svim poginulim braniteljima

Polaganjem vijenaca odana počast svim poginulim braniteljima

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, gradski vijećnik Marijo Bekić i pročelnik Upravnog odjela za promet Đuro Šutalo zapalili su svijeće i položili vijence kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri.

Poginulim braniteljima pred spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku poklonili su se predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, gradski vijećnik Blaž Pezo i pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Zlatko Uršić.

Gradski vijećnici Emilio Puljizević i Ivo Lučić te pročelnik Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Pročitajte još

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist