Natrag
20.2.2019 00:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Polaganjem vijenaca odana počast svim poginulim braniteljima

5.12.2018 @ 14:17 Dulist Aktualno
9;9

Podijelite:

Uoči Dana dubrovačkih branitelja i obljetnice najtežeg napada na Dubrovnik 6. prosinca 1991. godine predstavnici Grada Dubrovnika danas su položili vijence i zapalili svijeće na spomen-obilježjima na gradskom području.

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, gradski vijećnik Marijo Bekić i pročelnik Upravnog odjela za promet Đuro Šutalo zapalili su svijeće i položili vijence kod spomen obilježja ispred broda sv. Vlaho te na Bosanci i Strinčjeri.

Poginulim braniteljima pred spomen obilježjima u Komolcu, u Mokošici i Novoj Mokošici te na Osojniku poklonili su se predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, gradski vijećnik Blaž Pezo i pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Zlatko Uršić.

Gradski vijećnici Emilio Puljizević i Ivo Lučić te pročelnik Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđan Todorovski položili su vijence i zapalili svijeće na spomen obilježjima na Mrčevu, Gromači, u Trstenom i Zatonu.

Izaslanstva Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata ovim činom odali su počast svim poginulim braniteljima i stradalim civilima na dubrovačkom području tijekom Domovinskog rata.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana