Zanimljivosti

“Pokrijmo im kuću srcima”

"Pokrijmo im kuću srcima"

S ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće i rehabilitacijskog centra danas je u udruzi „Dva skalina“ najavljen projekt „Dva skalina i prijatelji“ i akcija „Pokrijmo im kuću srcima“, koja će trajati do kraja godine.

U tijeku je dobivanje 060 humanitarnog telefonskog broja koji će se koristiti od 17. listopada do 17. studenog i tako svim građanima Republike Hrvatske pružiti prilika da se upoznaju s akcijom izgradnje kuće i rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, kronično oboljelu djecu, djecu s Downovim sindromom i za svu djecu Dubrovačko-neretvanske županije kojoj je potrebna rehabilitacijska pomoć.

Za 16. studenog najavljen je veliki humanitarni koncert u sportskoj dvorani Gospino polje na kojem će sudjelovati estradne zvijezde Jelena Rozga, Halid Bešlić, Jasmin Stavros i Jole, a u suradnji s Robertom Zuberom s HRT-a bit će izravno prenošen na Prvom programu HTV-a. Također će biti uspostavljen i call centar s humanitarnim brojem 060.

Svoj doprinos svi ljudi dobre volje mogu dati na broj žiro računa udruge „Dva skalina2407000-11003050365, s naznakom „Za kuću“.

Pročitajte još

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović