Grad

Pokrenuta javna nabava za izgradnju parkirališta u Mokošici sa 72 mjesta

Grad Dubrovnik pokrenuo je 28. veljače postupak javne nabave za izvođenje radova na izgradnji parkirališta ispred zgrade HRVI u Novoj Mokošici sa 72 nova parkirališna mjesta i kružnim tokom. Procijenjena vrijednost nabave je 3.390.000,00 kuna bez PDV-a.

Projektom je, navode iz Grada Dubrovnika, obuhvaćena izgradnja parkirališta na području južno od zgrada HRVI i sjeverno od OŠ Mokošica, a obuhvatit će i rekonstrukciju ‘T’ križanja ceste Ulice Marina Kneževića s ulicom Od izvora u kružni tok s četiri privoza. Planirani zahvati za cilj imaju povećanje prometne sigurnosti, odnosno omogućit će spoj budućeg parkirališta na prometnu mrežu. Projektirana su 72 parkirna mjesta od kojih su četiri parkirna mjesta predviđena za osobe smanjene pokretljivosti. Ukupna površina zahvata iznosi oko 2500 metara kvadratnih.

Dokumentacija za javnu nabavu dostupna je u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH te na internetskoj stranici Grada. Krajnji rok za dostavu ponuda je 21. ožujka do 10:00 sati.

U Proračunu Grada Dubrovnika za 2019. godinu za realizaciju ovog projekta nadležni Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima nosi 4.3 milijuna kuna. Uz navedenu veliku investiciju, U Novoj Mokošici uredit će se i parkiralište u Ulici od Izvora (ispod trgovine Oaza), a radovi planirani za lipanj vrijedni su 380 tisuća kuna. U tijeku je i projektiranje parkirališta u Ulici Marina Kneževića, čime će se osigurati dodatni broj parkirališnih mjesta za građane ovog najvećeg prigradskog naselja.

Pročitajte još

Program Dubrovačkog zimskog festivala predstavljen u Sarajevu

Dulist

U SKLOPU EU PROJEKTA Potpisan Sporazum o suradnji Dubrovnika i Panaija

Dulist

‘NAPRAVLJEN VELIK POSAO’ Završena energetska obnova vrtića Izviđač

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija