Natrag
19.2.2019 22:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pokrenut predstečajni postupak za Garažu

13.6.2013 @ 11:14 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Rješenjem  FINA-e od 11. lipnja ove godine pokrenut je predstečajni postupak za tvrtku Ragusa parking koja upravlja javnom garažom na Ilijinoj glavici.

To ujedno znači da je račun tog zajedničkog društva Grada Dubrovnika i Midia grupe odblokiran, tvrtka je postala solventna, a dat je rok od tri mjeseca suvlasnicima za nagodbu kako bi se izbjegao stečaj.

Podsjetimo, predstečajna nagodba je postupak koji se provodi s ciljem uspostavljanja likvidnosti i solventnosti tvtrke.

Kako stoji u obavijesti iz Gradske uprave, Grad Dubrovnik zauzima stav da je ovo korak naprijed prema razrješenju svih uzajamnih obveza proisteklih iz ugovor o građenju garaže te da će se kroz novi ugovor i nadogradnju komercijalnog centra garaža postati održiv projekt za oba suvlasnika Ragusa parkinga.

– Naravno da očekujem da će do nagodbe doći. Postoji dobra volja i radimo na tome – kazao je direktor Ragusa parkinga Jug Bašica.
Dodao je kako je popunjenost garaže ove godine 10 do 15 posto veća nego lani, ali i kako će se više znati kad bude u srcu sezone.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana