Aktualno

Pokreće se doktorat Komunikologije

Knjižnica

Prvi poslijediplomski doktorski studij iz polja komunikologije raspisao je natječaj za upis 20 studenata, budućih doktora iz područja društvenih znanosti i polja informacijskih i komunikacijskih znanosti iz znanstvenih grana komunikologija, odnosi s javnošću i masovnih medija.

Studij je pokrenula Doktorska škola Društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,a  izvedba se odvija u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, dok će se nastava održavati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Doktorski studij komunikologije traje šest semestara. Namijenjen je svima koji žele steći najviša teorijska i visokostručna znanja u području javnog komuniciranja, angažiranima u akademskim i javnim institucijama ili gospodarstvu, poglavito diplomantima društvenih ili humanističkih znanosti, ali i diplomantima drugih fakulteta uz polaganje razlikovnih ispita.

Polaznici prve generacije doktorskog studija komunikologije svoje prijave mogu poslati najkasnije do 31. prosinca 2012. godine. Sve dodatne informacije zainteresirani kandidati mogu saznati na internet stranci Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku http://www.unios.hr/doktorska-skola ili putem e-maila: jmagdika@unios.hr  te na telefon: 031/224-143.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist