Natrag
24.4.2019 10:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

POKLON GRADU Koncert grupe JEF ‘Brel Emotions’ na danima Frankofonije

28.2.2018 @ 8:57 Dulist Kultura

Podijelite:

Francuska alijansa Dubrovnik u suradnji s Kazalištem Marina Držića poklanja Dubrovčanima koncert grupe JEF – ‘Brel Emotions’ koji će se održati u Kazalištu u subotu 3. ožujka u 20 sati.

Koncert se održava u okviru dana Frankofonije , a povodom obilježavanja 40. obljetnice odlaska jednog od najpoznatijih i najvećih frankofonih šansonjera Jacquesa Brela.

Uz 40. obljetnicu smrti velikog šansonjera belgijskog podrijetla Jacquesa Brela, afirmirani umjetnici iz Francuske svojim impresivnim izvedbama evociraju istinski duh šansone kakav je živio ovaj slavni umjetnik, dajući mu vlastiti glazbeni, ali i vizualni pečat. Sastav JEF čine tri vrsna glumca i glazbenika: Joël (vokal), Alain (klavir) i Damien (harmonika) čija je izvedba puno više od običnog tribute banda. JEF ne kopira niti ne imitira već prožima svoju interpretaciju bezvremenskih šansona istom količinom emocija koja je proslavila velikog Jacquesa Brela. U intimi jednostavnog glazbeno scenskog spektakla, glazbenici će dubrovačku publiku podsjetiti na 20 najvećih Brelovih hitova kao što su „Amsterdam“, „Ne me quittes pas“ i „Mathilde“.

Gratis ulaznice mogu se preuzeti na blagajni Kazališta Marina Držića od utorka, 27. veljače 2018.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana