Aktualno

POKAŽITE VELIKO SRCE! Zaplešite i vi za Ninu u Pridvorju

POKAŽITE VELIKO SRCE! Zaplešite i vi za Ninu u Pridvorju

U nedjelju, 11. kolovoza u 20:30 sati u okviru inicijative “Zajedno za Ninu” u Pridvorju, na igralištu pored škole, organizira se folklorni program “Plešemo za Ninu”.

Uz KUD „Stjepan Radić“ nastupaju KUD „Čilipi“, KUD „Vlaho Bukovac“ i klapa Ragusavecchia. Inače, Nina Đivanović djevojka za čije liječenje i rehabilitaciju je ova inicijativa i pokrenuta, dugogodišnja je članica KUD-a „Stjepan Radić“ domaćina večeri. Osim folklora i klapske pjesme očekuju vas i dodatni sadržaji. Nakon nastupa druženje će se nastaviti u predivnom ambijentu ispred škole. Stoga se pozivaju svi u Pridvorje, u što većem broju, da budu „Zajedno za Ninu“.

Program „Zajedno za Ninu“ se nakon toga nastavlja u srijedu, 14. kolovoza velikim koncertom „Crvene jabuke“, grupe Bjelouška i DJ Lucasom u Ljutoj gdje svi zajedno „Pjevamo za Ninu“. Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr, na Facebook i Instagram profilu “Zajedno za Ninu”.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist