Vaše vijesti

POHVALA BOLNICI “Bili su brzi, stručni i požrtvovni!”

POHVALA BOLNICI "Bili su brzi, stručni i požrtvovni!"

Naša čitateljica poslala nam je kratko pismo u kojem je opisala jedno za nju pozitivno iskustvo u Općoj bolnici Dubrovnik. Pismo prenosimo u cijelosti.

„Jučer sam sa svojim 16-godišnjim sinom završila na Hitnoj pomoći nakon obavljenog telefonskog razgovora s dežurnim lječnikom. Nakon moga dolaska nisam mogla vjerovati kojom brzinom i požrtvovnošću se dalje odvijalo liječenje moga sina. Radilo se o alergijskoj reakciji na lijek zbog koje se  probudio s gušenjem.

Liječnica ga je pregledala i odmah započela terapiju, hitnim prijevozom je prebačen u glavnu zgradu gdje su se opet uključili drugi lječnici, dr. Ilenia Romić, potom otorinolaringolog  dr. Barač. Svi nalazi krvi su napravljeni u rekordnom roku, kao i snimka pluća, da bi u vidno boljem stanju uz upute bio otpušten na kućnu njegu s dodatnim ljekovima uz obvezan dolazak na pregled jutro poslije.

Nije mi ovo prvi put da sam ili osobno ili s članom svoje obitelji zbog nekog problema zatražila pomoć i uvijek je situacija slična, stoga je to jedan od razloga zbog kojeg im se ovim putem zahvaljujem. U ovakvim situacijama čovjek uvijek ima strah, a liječnici su svojim angažmanom zaista ostavili dojam da su stručni i profesionalni i da nema razloga za strah. Stoga im u ime svoje obitelji zahvaljujem.

Mama“

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist