Sport

‘POHRVALI’ SE S HRVACAMA Vrijedni bodovi GOŠK-a za ‘mir u kući’

'POHRVALI' SE S HRVACAMA Vrijedni bodovi GOŠK-a za 'mir u kući'

U 17. kolu južne skupine 3. HNL u subotu popodne na Lapadu GOŠK Dubrovnik 1919. upisao je vrijednu 3:2 pobjedu protiv uvijek neugodnih Hrvaca u prvoj domaćoj natjecateljskoj utakmici u 2018. godini.

Premda se dan prije utakmice spominjala odgoda meča (ovog vikenda nije se igralu u Sinju Junak-Neretvanac, Ivanbegovini Kamen-Jadran te Zmijavcima Croatia-Imotski), suho vrijeme u noći i jutro uoči utakmice ipak je prevagnulo u korist igre. Premda se utakmica igrala u lošim vremenskim uvjetima kiše i vjetra, prikazana je dobra igra obje momčadi.

Domagoj Veraja u 30. minuti doveo je domaće u vodstvo 1:0, ali je u posljednjim trenucima prvog dijela Petar Bašić-Šiško svojim prvim golom na utakmici poravnao na 1:1. U drugom dijelu nastavak dobre igre domaćih, što je pogotkom za 2:1 u 49. minuti okrunio Antonio Lipotić na dodavanje Iva Caputa. Već u 54. minuti bilo je 3:1 za GOŠK-ovce, a strijelac je bio Toni Žile. U sudačkoj nadoknadi utakmice Hrvace smanjuju drugim pogotkom Bašić-Šiška na 3:2.

GOŠK Dubrovnik protiv Hrvaca je nastupio u sastavu: Kristić – Čeko, Ivanišević, Torbarina, Nikolić, Caput, Veraja (Matić), Glavinić (Skaramuca), Zovko, Žile, Lipotić (Berković), a pod vodstvom trenera Franja Domića.

Nakon nepotpunog 17. kola GOŠK Dubrovnik ima 18 bodova te se nalazi izvan zone ispadanja. U 18. kolu 11. ožujka dubrovački sastav gostuje u Opuzenu kod posljednje plasiranog Neretvanca.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist