DuList IN

Pogledajte što vas sve čeka na ‘Adventu u Excelsioru’

Jadranski luksuzni hoteli ove godine organiziraju zimski program događanja u kultnom dubrovačkom Hotelu Excelsior.

‘Advent u Excelsioru’ koji započinje 9. prosinca trajat će sve do 6. siječnja 2019., a program koji je namijenjen Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima obilovat će koncertima, prigodnim gastronomskim delicijima i blagdanskom ponudom s neizostavnom proslavom Nove godine.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 9. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na povijesnu jezgru. Hotel Excelsior će za ovu prigodu pripremiti bogat izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i blagdansku listu koktela, koji će se, uz redovnu ponudu hrane i pića za vrijeme trajanja večernjeg programa nuditi uz 30 posto popusta.

Osim svakodnevnih blagdanskih događanja, održat će se i koncerti otvoreni za javnost. Prvi će se koncert održati 10. prosinca, a nastupit će Jelena Radan & Meritas. 18. prosinca gostuje Robert Mareković & Swingers, a 20. prosinca prvi put u Excelsioru nastupit će legendarna Zdenka Kovačiček sa svojim Greenhouse Blues Bandom.

Vrhunac programa bit će organizirana proslava novogodišnje noći uz svjetski poznatog DJ-a The Shapeshifters. Uz DJ party, otvoreni premium bar i snack buffet na Abakus Piano baru te ponoćni šampanjac uz novogodišnji vatromet, bit će to sasvim poseban novogodišnji doček u Hotelu Excelsior.

Pročitajte još

AKTIVNA HRVATSKA Korčulani vježbali s Renatom Sopek i Lukrecijom Dragić

Dulist

VIDEO/MODNI SPEKTAKL U GALERIJI Ovo su finalistice ‘Lica godine’

Dulist

BIRAJU SAMO OČARAVAJUĆE LOKACIJE Cercle produkcija stiže u Dubrovnik

Dulist