Natrag
22.2.2019 08:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Pogledajte što vas sve čeka na ‘Adventu u Excelsioru’

15.11.2018 @ 13:00 Dulist dulist IN

Podijelite:

Jadranski luksuzni hoteli ove godine organiziraju zimski program događanja u kultnom dubrovačkom Hotelu Excelsior.

‘Advent u Excelsioru’ koji započinje 9. prosinca trajat će sve do 6. siječnja 2019., a program koji je namijenjen Dubrovčanima i njihovim posjetiteljima obilovat će koncertima, prigodnim gastronomskim delicijima i blagdanskom ponudom s neizostavnom proslavom Nove godine.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 9. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na povijesnu jezgru. Hotel Excelsior će za ovu prigodu pripremiti bogat izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i blagdansku listu koktela, koji će se, uz redovnu ponudu hrane i pića za vrijeme trajanja večernjeg programa nuditi uz 30 posto popusta.

Osim svakodnevnih blagdanskih događanja, održat će se i koncerti otvoreni za javnost. Prvi će se koncert održati 10. prosinca, a nastupit će Jelena Radan & Meritas. 18. prosinca gostuje Robert Mareković & Swingers, a 20. prosinca prvi put u Excelsioru nastupit će legendarna Zdenka Kovačiček sa svojim Greenhouse Blues Bandom.

Vrhunac programa bit će organizirana proslava novogodišnje noći uz svjetski poznatog DJ-a The Shapeshifters. Uz DJ party, otvoreni premium bar i snack buffet na Abakus Piano baru te ponoćni šampanjac uz novogodišnji vatromet, bit će to sasvim poseban novogodišnji doček u Hotelu Excelsior.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana