Crna kronikaHrvatska

Poginula cura iz Ražina i mladić iz Konavala

Poginula cura iz Ražina i mladić iz Konavala

Identificirana su tijela muškarca i žene mlađe životne dobi koje je sinoć nešto prije 22,30 sati pregazio vlak na Ražinama pod nadvožnjakom kod ulaza u TLM vlak 5828.

To je 17-godišnja djevojka iz Ražina i 20-godišnji momak iz Konavla, javili su jutros iz policije, a piše www.sibenik.in .

Vlak 5828 krenuo je u 22,20 sati iz Šibenika na svoje svakodnevno putovanje prema Perkoviću. Oko 22,27 šibenske hitne službe zaprimile su dojavu da je naletio na dvoje ljudi na Ražinama, a kako se priča na mjestu događaja, strojovođa je uzalud signalizirao i kočio. Za njih nije bilo spasa, poginuli su na mjestu događaja. Na terenu su dežurni državni odvjetnik i vještak za željeznički promet koji sa desetak istražitelja pokušavaju utvrditi što se dogodilo i identificirati dvoje preminulih koji navodno jedva imaju po dvadeset godina. Jedno tijelo nalazi se pod nadvožnjakom, a drugo dvadesetak metara prema željezničkoj postaji na Ražinama. Prizor na mjestu događaja je stravičan. Na mjestu njihove pogibije nema obilježenog pružnog prijelaza, ali na tom dijelu Ražinci često hodaju prugom, posebno mladi kojima je to najblaži put za trgovački centar Dalmare, tamošnje kino, kafiće i restorane.

Tek nakon očevida bit će jasnije kako su mladi stradali.

Pročitajte još

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist