Natrag
25.3.2019 15:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

PODVODNA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA Ovog vikenda ne propustite ‘Pogled u plavo’

27.5.2016 @ 7:44 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ukoliko vas u subotu i nedjelju put odvede prema Pelješcu, nemojte propustiti ‘Pogled u plavo’.

Kako javljaju iz Turističke zajednice Orebića, riječ je o sportsko-edukativnoj manifestaciji koja je od velikog značaja za cjelokupnu turističku ponudu. Posjetitelji će imati priliku u montažnom bazenu promjera 10 metara, uz instruktora ronjenja, isprobati ronilačku opremu te uz kratki tečaj zajedničkim uronom pogledati podvodnu izložbu fotografija Marjana Radovića – nagrađivanog podvodnog fotografa.

Kroz projekt polaznicima probnog ronjenja daju se informacije o ronilačkoj aktivnosti, opremi za ronjenje te o zaštiti okoliša – podmorja na jedinstven i neobičan način. Projekt ima i ekološki karakter jer će se sudionike i goste informirati o adekvatnom zbrinjavanju otpada, te o naknadama za stanovništvo što daje na originalnosti pristupu polazniku probnog ronjenja. U sklopu projekta organizirati će se i ekološka akcija čišćenja podmorja, a moži ćete se okušati i u noćnom ronjenju u batenu.

Iz TZ Orebić najavljuju i nedjeljno događanje kada će se svjetski prvak u ronjenju na dah Goran Čolak boriti protiv 5 osoba u disciplini statika ronjenja na dah.
Cijeli program pronađite u prilogu.

Pogled u plavo program

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana