Aktualno

PODUZETNIČKI IMPULS Pročitajte koji vas programi poticanja očekuju

Predstavljanje programa poticanja poduzetništva i obrta ”PODUZETNIČKI IMPULS 2015.” za sve poduzetnike iz cijele Dubrovačko-neretvanske županije održat će se u Dubrovniku 10. ožujka 2015. u hotelu Royal Princess Importanne Resort, s početkom u 10 sati.

Predstavit će ga tim Ministarstva poduzetništva i obrta, uz suorganizaciju Regionalne razvojne agencije DUNEA-e i drugih potpornih županijskih institucija – Centra za poduzetništvo DNŽ, Obrtničke komore DNŽ i HGK županijske komore Dubrovnik.

Poduzetnički impuls 2015. provodit će se u tri osnovna programa:

“Mikro i malo poduzetništvo i obrt”
“Sredstva iz fondova EU”
“Lakši pristup financiranju”

Za dolazak se, zbog ograničenosti kapaciteta, potrebno prijaviti RRA DUNEA-i najkasnije do 6. ožujka 2015. (petak), na mail: mradovanovic@dunea.hr ili telefon 638-453.

Poduzetnicima je, kroz programe Poduzetničkog impulsa, na raspolaganju 4,37 milijardi kuna. Namijenjeni su povećanju konkurentnosti sektora, povećanju poslovnih aktivnosti istraživanja i razvoja, povećanju investicija, komercijalizaciji inovacija, razvoju malih i srednjih poduzeća temeljenih na znanju te povećanju poduzetničkih znanja kao i prijenosu znanja. Prvi javni poziv za za dodjelu bespovratnih potpora za opremanje pogona i kupnju strojeva bit će objavljen već u ožujku, dok se natječaji za potpore u turizmu očekuju u svibnju.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ PREDSTAVIO IDEJNO RJEŠENJE Azil za životinje gotov do kraja 2020.

Dulist.hr

POLICIJSKA UPRAVA POZIVA ‘Maturanti, obilježite dostojno svoj dan!’

Dulist

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut