Sport

Podržite Square u utakmici protiv osvajača Kupa Hrvatske!

Podržite Square u utakmici protiv osvajača Kupa Hrvatske!

Nastavlja se natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. Malonogometaši Squarea prvi dio sezone završili su na visokom drugom mjestu i to sa samo bodom zaostatka od vodećeg Novog Vremena iz Makarske, aktualnog prvaka Hrvatske. Rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone Uprava i stručni stožer ne kriju zadovoljstvo, ali u prvoj utakmici u 2020. i prvoj u drugom dijelu sezone protiv zagrebačke Uspinjače, aktualnog osvajača Kupa Hrvatske – cilj je jasan: Nastaviti pobjednički niz!
– Imamo sad mini ciklus od dvije utakmice protiv zagrebačkih klubova u Gospinom polju pa nam potom slijedi nova stanka. Ne možemo spremiti puno novih stvari jer je stvarno bila kratka pauza. Mislim da igrači neće biti na visokoj fizičkoj razini kako su bili u prvom dijelu sezone, ali kako naši tako i igrači Uspinjače. Mislim da je vrlo važno u ove dvije utakmice ostvariti što više bodova, a dojam ostaviti po strani – jasan je trener Antun Bačić koji se potom osvrnuo na zagrebačku Uspinjaču.
– Od kada ih je preuzeo Korab Morina – ne znaju za poraz. Svakako je to jedna momčad koja pripada sredini tablici ili čak prema vrhu. U posljednje tri utakmice imaju dvije pobjede (Vrgorac, Futsal Dinamo) i remi protiv Universitasa te su pobjegli na sedam bodova posljednjem Splitu. Osim odličnih rezultata u posljednje vrijeme u prvenstvu, mogu se pohvaliti i što su obranili naslov pobjednika u Kupu Hrvatske gdje su prvo nadigrali Split, a potom u finalu snažni Olmissum s čak 5:1!
Protiv Uspinjače trener Bačić ne može računati na doprinos Mara Đuraša i Ante Daničića, ali unatoč igračkim nedostacima svi vjeruju u pobjedu i velikoj podršci s tribina.
– Imamo još nekih izostanaka, ali glavnina onih igrača koji su iznijeli prvi dio sezone je zdrava i spremna. Idemo po pobjedu jer bodove pred našim navijačima ne smijemo gubiti te ovim putem pozivam sve da nas dođu podržati jer nam sigurno neće biti lako!– zaključio je trener Antun Bačić.
Utakmica desetog kola 1. HMNL u kojoj Square dočekuje zagrebačku Uspinjaču igra se večeras od 18 sati u dvorani u Gospinom polju.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist