Sport

Podržite Karate klub ‘Kakato’ u Gospinom polju!

Podržite Karate klub 'Kakato' u Gospinom polju!

Predstavnici Karate kluba ‘Kakato’ nastupili su na prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održalo u Primorskom Dolcu 5 i 6. prosinca u organizaciji HKS-a.

Naši predstavnici bili su:

Daniel Worman koji je zauzeo 3. mjesto u kategoriji juniori -61 kg i time izborio pravo nastupa na Prvenstvu Balkana koje se održava od 11 do 13. prosinca u Dubrovniku.

Mia Lazo koja je sa velikom ozljedom noge ipak nastupila, pobjedila je u prvom meču, sljedeće kolo čekala ju je aktualna prvakinja države i taj meč je tijesno izgubila sa 1:0, a u repasažu je nekontrolirano udarila protivnicu i dobila diskvalifikaciju te je nažalost ostala bez odličja i nema pravo nastupa na Balkanskom.

Marija Vrtiprah je nakon duže pauze u treniranju nastupila i u prvom meču je deklasirala protivnicu sa 5:0 dok je u drugom meču dobila diskvalifikaciju zbog kontakta, na žalost nije imala repasaž.

– Jako sam zadovoljan sa nastupima naših natjecatelja pogotovo što smo se i pored svih poteškoća ipak vratili sa medaljom sa službenog PH u grad. Sljedeći važan događaj se održava upravo u našem gradu i nadam se da će reprezentativci Hrvatske imati dobre nastupe i donijeti veliki broj odličja. Pozvao bih naše sugrađane da nas dođu bodriti ovaj vikend u Gospinu Polju na prvom velikom karate natjecanju koje se održava u Dubrovniku. Natjecanje počinje u petak u 9, a završava u nedelju u popodnevnim satima. Službeno otvaranje je u subotu u 18 sati – ističe predsjednik kluba Željo Perković.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist