Natrag
25.3.2019 23:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Podijeljeno 10 stipendija

23.9.2011 @ 21:20 Barbara Đurasović Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

U Lazaretima u prostorijama DEŠE – Dubrovnik upriličeno je uručenje stipendija učenicima obrtničkih zanimanja Dubrovačko – neretvanske županije. Predsjednik zaklade Libertas Foundation iz San Pedra, California, Niko Hazdovac 

s članovima odbora Fonda Antom i Evelyn Mrgudić te Vlahom Lonzom, Božidarom Draškovićem i Lucom Hazdovac uručili su deset stipendija učenicima obrtničkih škola, za školsku godinu 2011/2012.

Posebna gošća bila je kćer Ante i Evelyn Mrgudić, utemeljitelja ovog fonda, gospođa Kate Mrgucić. Dobitnici su učenici obrtničkih zanimanja: klesar, frizer, cvjećar, kuhar, slastičar, elektroinstalater i automehaničar te dolaze iz Mravinjca u Dubrovačkom primorju, Vela Luke, Konavala, Mokošice, Mljeta i Dubrovnika.
 
Ovo je deveta godina za redom kako Libertas Foundation pomaže učenike strukovnih škola iz Dubrovačko-neretvanske županije, a cilj ove stipendije je poticanje mladih ljudi na ostanak u domicilnom mjestu, motivacija za bolje učenje te pomoć loše stojećim obiteljima učenika.
 
 

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana