Natrag
22.2.2019 01:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Podijelite s drugima radost Božića

15.12.2012 @ 8:11 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Prosinac je mjesec darivanja, mjesec kad se najviše sjetimo potrebitih. Danas se tako pruža prilika svim Dubrovčanima da iskažu svoju humanost te se priključe akciji „Podijelimo radost Božića“

koja se od 9 do 16 sati održava u subotu, 15. i nedjelju, 16. prosinca na Pilama.

Kako javljaju iz Dubrovačke biskupije prehrambene namirnice i higijenske potrepštine prikupljat će se za stanovnike Gvozda, Vojnića, Gline i Čuntića u Sisačkoj biskupiji.

Akciju organiziraju Biskupijsko vijeće za život i obitelj, Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije, Hrvatsko-kulturno društvo Napredak Dubrovnik i dubrovačka podružnica Hrvatskog katoličkog liječničkog društva.

Na Pilama će nakon 10 sati biti i biskup Mate Uzinić, dok se točno u podne očekuje kako će pakete na Pile donijeti i župan Nikola Dobroslavić te gradonačelnik Andro Vlahušić. Priključite se i vi te darujte drugima radost Božića.

Foto: Dubrovačka biskupija

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana