Grad

‘PODIJELIMO RADOST BOŽIĆA’ Ovdje možete donijeti pakete za potrebite

I ove godine Caritas Dubrovačke biskupije organizira akciju ”Podijelimo radost Božića”.

Pakete s nekvarljivom hranom (kao npr. ulje, šećer, brašno, konzerve, paštete, sočivice (grah, leća, slanutak,…), čaj, kava, hrana za djecu i sl. ) i higijenskim potrepštinama ( kao npr. deterdžent za rublje i suđe, sapuni, šamponi, kupke, higijenski ulošci za žene i sl. pelene za djecu, vlažne baby maramice i sl.) ove se godine naši sugrađani mogu donijeti na Pile u subotu, 19. prosinca od 9 do 16 sati, i nedjelju, 20. prosinca od 9 do 13 sati)
Prikupljena pomoć će se ove godine uputiti u Caritas Gospićko-senjske biskupije koji će ih podijeliti potrebitima u njihovom kraju.

Humanitarna akcija “Podijelimo radost Božića” tradicionalna je akcija koju po deveti put organizira Vijeće za život i obitelj, Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije uz suradnju Hrvatskog kulturnog društva Napredak – Dubrovnik i dubrovačke podružnice Hrvatskog katoličkog liječničkog društva. Akciji se redovito odazivaju dubrovačke obitelji, ali i institucije poput škola, vrtića, Grada i Županije. Dosadašnji medijski promotori akcija bili su dubrovački sportaši koji su i volontirali na Pilama, dočekujući sugrađane koji su donosili pakete hrane i higijenskih potrepština.

Prikupljeni paketi dosada su se slali u siromaštvom najugroženije dijelove Lijepe naše: u Knin, Kistanje, sisački kraj i to potrebitima u mjestima Vojnić, Gvozd, Hrvatska Kostajnica, Hrvatska Dubica i Gora.

FOTO: Ilustracija

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Dokazali ste još jednom da je za vas samo nebo granica

Dulist

PADA KIŠA Od Mosta kraj Vodovoda do Pinkyja za 40 minuta!

Dulist

Napustio nas je ‘dubrovački Michelangelo’ Ivo Biočina

Dulist