Aktualno

‘POČIVAJ U MIRU DOBRI DJEČAČE’ Do daljnjeg se otkazuju malonogometni turniri

'POČIVAJ U MIRU DOBRI DJEČAČE' Do daljnjeg se otkazuju malonogometni turniri

Počivaj u miru dobri dječače. U ime organizatora i svih sudionika, najiskrenija sućut obitelji. Do daljnjega se natjecanje otkazuje – istaknuto je u objavi Amaterskog sportskog društva Kantafig o otkazivanju istoimenog malonogometnog turnira zbog prerane smrti Andra Zarača.

Isto tako, AŠD Montovjerna objavilo je kako se do daljnjeg otkazuju termini odigravanja turnira u Čokolinu poznatijeg kao Mali Wembley. Svi će na vrijeme biti obaviješteni o nastavku.

Danas se neće održati ni utakmice na turniru na male barice – Sv. Mihajlo.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo, izvijestili su iz policije.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Od zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

 

Pročitajte još

Djelatnici Libertasa naučili hrvatski znakovni jezik

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist