Aktualno

‘POČIVAJ U MIRU DOBRI DJEČAČE’ Do daljnjeg se otkazuju malonogometni turniri

'POČIVAJ U MIRU DOBRI DJEČAČE' Do daljnjeg se otkazuju malonogometni turniri

Počivaj u miru dobri dječače. U ime organizatora i svih sudionika, najiskrenija sućut obitelji. Do daljnjega se natjecanje otkazuje – istaknuto je u objavi Amaterskog sportskog društva Kantafig o otkazivanju istoimenog malonogometnog turnira zbog prerane smrti Andra Zarača.

Isto tako, AŠD Montovjerna objavilo je kako se do daljnjeg otkazuju termini odigravanja turnira u Čokolinu poznatijeg kao Mali Wembley. Svi će na vrijeme biti obaviješteni o nastavku.

Danas se neće održati ni utakmice na turniru na male barice – Sv. Mihajlo.

Andro Zarač bio je vrlo talentiran igrač MNK Squarea u kojem je igrao kroz protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za hrvatsku U 19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo, izvijestili su iz policije.

Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Od zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica zadobila lakše tjelesne ozljede. Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

 

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist