Sport

Počinje Tomo!

Počinje Tomo!

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje iz Dubrovnika i Valamar Hoteli Dubrovnik organiziraju 4. Međunarodni vaterpolski turnir „Tomo Udovičić“, za djecu rođenu 2002. godine i mlađe koji će se održati od 03. – 06. travnja 2014. godine na gradskom bazenu u Gružu.

Turnir se igra pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, a posvećen je Tomu Udovičiću, legendarnom treneru u Vaterpolskom klubu „Jug“, koji je odgojio niz generacija i osvajača medalja na olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima.

Ove godine interes za ovaj turnir prepoznalo je 30 momčad iz devet europskih zemalja, što dovoljno govori o dosad najmasovnijem turniru na svijetu s gotovo 500 mladih igrača i preko 50 trenera. Sve utakmice moći će se pratiti pute LIVE streaminga na službenoj stranici Juga www.jug.hr.

Od četvrtka ujutro do nedjelje poslijepodne snage će odmjeriti:

HRVATSKA: Jug CO – Dubrovnik, Jug CO II – Dubrovnik, Gusar – Mlini, Jadran – Split, KPK – Korčula, Medveščak – Zagreb, OVK POŠK – Split, Mornar BS – Split, Galeb – Makarska, HAVK Mladost – Zagreb
ŠPANJOLSKA: CN Barcelona – Barcelona, CNB Escullera – Barcelona, CN Barceloneta – Barcelona
FRANCUSKA: CN Marseille – Marseille
GRČKA: Vouliagmeni – Vouliagmeni, AOPF Faliro – Atena
SRBIJA: Partizan Raiffeisen – Beograd, Radnički – Kragujevac, Crvena Zvezda – Beograd, Mladost – Pančevo, Vojvodina – Novi Sad
NIZOZEMSKA: Talent centraal – Utrecht
CRNA GORA: Cattaro – Kotor, Jadran – Herceg Novi, Primorac – Kotor
ITALIJA: Trieste – Trst, RN Arechi – Salerno, Pallanuoto Bergamo
SLOVENIJA: Triglav – Kranj, Kamnik – Kamnik

Odigrat će se 107 utakmica u sustavu natjecanja kojega će voditi gospodin Srđan Dragojević. Kao i prethodnih godina dodjelit će se i nagrada za najboljeg igrača turnira koja nosi im našeg, tragično preminulog, proslavljenog igrača Iva Ivaniša.

Tekst i foto: VK Jug

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist